phone Meer informatie? 0033 9 86 17 54 70 (Nederlands gesproken)
Zoek Vakantiehuizen

Partners


Beek en Royen Makelaardij

Beek en Royen is een makelaarskantoor gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van onroerende zaken in de Provence en aan de Côte d’Azur.

Als één van Nederlands voornaamste makelaarskantoren op dit terrein, weten zij als geen ander de mooiste tweede huizen (villa’s en appartementen) in de departementen Var, Alpes Maritimes, Vaucluse, Drôme (provencale), Ardèche en Gard te vinden.

Bezoek de Beek en Royen website


Provence Verte-Sotheby's International Realty


InterProvence Vakantiehuizen verzorgt voor Provence Verte-Sotheby's International Realty de volledige verhuur afhandeling.

Het makelaarskantoor Provence Verte-Sotheby's International Realty is gevestigd in Tourtour en is de specialist van luxe huizen in de Provence. Zij verkopen voor hun gewaardeerde cliënten hun huis of helpen hen bij de aankoop van hun droomhuis.

Bezoek de Provence Verte-Sotheby's International Realty website


Europeesche Verzekeringen

Een zorgeloze vakantie begint met goede voorbereidingen. Het regelen van een goede verzekering tegen eventuele risico's is daar een belangrijk onderdeel van.

InterProvence Vakantiehuizen werkt daarom samen met Europeesche Verzekeringen, al jaren de reis- en recreatieverzekeraar bij uitstek. Bij uw reservering bieden wij u de mogelijkheid direct de benodigde verzekeringen af te sluiten.

Zo gaat u goed verzekerd op vakantie!


Provence Villas Vakantiehuizen

Het team van onze partner Provence Villas selecteert voor u de mooiste vakantiehuizen, een luxe villa of een knus appartement in de Provence of in Zuid-Frankrijk (Côte d'Azur).

Bezoek de Provence Villas website

© 2007 - 2018 InterProvence Vakantiehuizen | Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer | Veelgestelde vragen | Partners | Contact |