phone Meer informatie? 0033 9 86 17 54 70 (Nederlands gesproken)
Zoek Vakantiehuizen

Sainte Maxime


Sainte Maxime is een gezellige kustplaats met een centrum vol leuke straatjes, restaurantjes en een prachtige boulevard. De badplaats, vernoemd naar een monnik die leefde in de 8e eeuw, ligt aan de noordkant van de Golf van Saint Tropez, en wordt door de beboste heuvels beschermd tegen de mistralwind. Sainte Maxime beschikt over ongeveer 10 km heerlijke zandstranden, en u kunt er zeilen, duiken en waterskiën.

Omgeving van Sainte Maxime

Enkele kilometers meer het binnenland in liggen de groene valleien en de beboste heuvels van Sainte Baume en het Massif des Maures. Hier vindt u watervallen, beekjes en grotten.

Voor de golfliefhebbers zijn in Sainte Maxime en omgeving vele prachtig gelegen golfbanen.

Ook een tripje met de (veer)boot naar de Calanques de l’Estérel, de baai van St.Tropez of het eiland Porquerolles is zeker aan te raden.

Provençaalse markten

In Saint Maxime vindt op vrijdag de wekelijkse markt plaats. Ook in de omgeving van Sainte Maxime vindt u altijd wel ergens een Provençaalse markt waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan regionale producten, bijvoorbeeld in plaatsen als Fréjus, Saint Tropez en Les Issambres. Voor een bezoek aan de markt van St. Tropez is het, zeker in de zomermaanden, aan te raden vanuit de haven van Sainte Maxime de veerboot naar St. Tropez te nemen, zodat u de drukte en files vermijdt.

Onze vakantiehuizen in Sainte Maxime

Geen huizen

Over onze vakantiehuizen

Een vakantiehuis of villa in Sainte Maxime boekt u eenvoudig bij InterProvence Vakantiehuizen. Bekijk ons mooie aanbod in Sainte Maxime en boek direct uw favoriete vakantiehuis in de Provence en Zuid Frankrijk!

© 2007 - 2018 InterProvence Vakantiehuizen | Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer | Veelgestelde vragen | Partners | Contact |