phone Meer informatie? 0033 9 86 17 54 70 (Nederlands gesproken)
Zoek Vakantiehuizen

Uw vakantiehuis verhuren


InterProvence Vakantiehuizen is gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen, villa's (veelal met privÚ zwembad) en appartementen in de Provence en Zuid-Frankrijk. Wij verhuren alle vakantiehuizen rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus, en vertegenwoordigen voornamelijk Nederlandse, Belgische, Engelse en Franse eigenaren.

Uiteraard zijn wij ge´nteresseerd in de uitbreiding van ons aanbod van mooie villa's, vakantiehuizen en appartementen. Als u een vakantiehuis heeft in de Provence of Zuid-Frankrijk, en u de zorg van de verhuur wilt uitbesteden of het rendement op uw huis wilt verhogen, dan zijn wij ge´nteresseerd in een samenwerking en kunnen wij zaken als de werving van huurders (via onze website en via diverse andere (online) media), de afhandeling van betalingstermijnen en de waarborg van u overnemen. Tevens kunnen wij u, op basis van onze ervaring, adviseren over de correcte prijsstelling en condities voor de optimale verhuur van uw vakantiehuis.

Kosten voor de eigenaar

Wij rekenen een vaste commissie over de verhuurprijs en werken op no cure-no pay basis. Dat betekent dat we alleen commissie rekenen indien uw vakantiehuis ook daadwerkelijk door ons wordt verhuurd.

Beheer van uw vakantiehuis

In een groot aantal plaatsen kunnen we u in contact brengen met professionele en betrouwbare beheerders, die zorg kunnen dragen voor het beheer en onderhoud van uw vakantiehuis of appartement tijdens de verhuurperiode of gedurende het hele jaar.

Neem contact met ons op

Als u een vakantiehuis heeft dat past binnen het profiel van InterProvence (d.w.z. een goed onderhouden villa, vakantiehuis of appartement in de Provence of Zuid-Frankrijk) en de zorg van de verhuur wilt uitbesteden of het rendement op uw vakantiehuis wilt verhogen, dan nodigen wij u van harte uit om per een email (met een korte beschrijving van uw vakantiehuis en enkele foto's) contact met ons op te nemen via verhuur@interprovence.com

ę 2007 - 2018 InterProvence Vakantiehuizen | Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer | Veelgestelde vragen | Partners | Contact |