phone Meer informatie? 0033 9 86 17 54 70 (Nederlands gesproken)
Zoek Vakantiehuizen

Wie zijn wij


InterProvence Vakantiehuizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen, villa's (veelal met privé zwembad) en appartementen in de Provence en Zuid-Frankrijk. Wij verhuren alle vakantiehuizen rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus, en vertegenwoordigen voornamelijk Nederlandse, Belgische, Engelse en Franse eigenaren.

Gevestigd in de regio

Wij zijn gevestigd in de regio en bezoeken jaarlijks (vrijwel) alle vakantiehuizen. Hierdoor kunnen wij u gedetailleerde informatie geven over niet alleen de vakantiehuizen, maar ook over leuke activiteiten, bezienswaardigheden of restaurants in de omgeving. De beschrijving van de vakantiehuizen gebeurt op een eerlijke manier, zodat hetgeen u verwacht ook daadwerkelijk bij aankomst wordt aangetroffen. Wij zullen alleen vakantiehuizen aanbieden waarin wij zelf ook onze vakantie zouden willen doorbrengen.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur telefonisch bereiken op 0033 9 86 17 54 70 (Nederlands gesproken), of stuur een bericht via onze contact pagina. Wij nemen dan snel contact met u op.

InterProvence staat bij de Nederlandse Kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer 55207928. Desgewenst kunt u dit controleren op www.kvk.nl.

Ook is voor een zorgeloze vakantie een goede reis- en annuleringsverzekering van belang. Hiervoor is InterProvence de samenwerking aangegaan met de Europeesche verzekeringen.

Eigenaren vakantiehuizen

Bent u zelf eigenaar van een vakantiehuis of appartement dat u wilt verhuren? Kijk dan voor meer informatie op de pagina Uw vakantiehuis verhuren.

© 2007 - 2018 InterProvence Vakantiehuizen | Algemene voorwaarden | Privacy | Disclaimer | Veelgestelde vragen | Partners | Contact |